02-06-2016

Nieuwe scootmobielen op de markt

De nieuwe scootmobielen zomer 2016 zijn binnen. Kom ze proefrijden en bewonderen bij Mobiel Kwestie!Carpo 2 Special Edition

Net iets anders

Met de Carpo 2 Special Edition is men er perfect in geslaagd de voordelen van de Carpo 4 Limited en de Carpo 2 te combineren.

Zo is de Carpo 2 Special Edition 125 mm verkleind, zodat deze compacter is. Deze scooter heeft dezelfde wielen als de Carpo 4 Limited zodat u een betere grip hebt op de baan.

Deze scooter heeft de accu’s, motor en controller meegekregen van de Carpo 2 Sport, zo heeft de Carpo 2 Special Edition ook het comfort van de Carpo 2.

De Carpo 2 Special Edition is modieus aangekleed met zijn volledig zilveren kleur en de accenten in het rood. Zo is het stiksel van de stoel ook rood in plaats van zwart.

De Carpo 2 Special Edition beschikt over een elektronisch display!

Mercurius 4 LTD

De Mercurius 4 Limited Edition heeft alles wat u mag verwachten van een scooter.

Dit is een zeer complete en volwaardige scooter met een luxe uitstraling. De Mercurius 4 LTD wordt uitgevoegd met een digitaal scherm met ingebouwde kilometerteller. De scooters is zeer wendbaar ook in kleinere ruimtes, waardoor hij zeer geschikt is voor een bezoek aan winkels, maar ook voor bezoek aan vrienden en familie.

Met een maximale snelheid van 15 kilometer per uur kan de Mercurius 4 LTD zeer goed meekomen in het verkeer en leent hij zich ook goed voor langere recreatieve ritten in de natuur.

Sterling S700

Kracht en comfortabel

De S700 heeft uitstekende rijprestaties en is het topmodel uit de S-serie. Deze krachtpatser neemt obstakels tot en met 10 cm en heeft een maximale snelheid van 15 km/u.

Met de S700 hoeft u niet stil te zitten, de 75 Ah accu’s zijn standaard inbegrepen en zorgen voor kilometers lang plezier. U bent ook verzekerd van een soepele en comfortabele rit door het geavanceerde veersysteem, waardoor obstakels zonder problemen genomen kunnen worden.