Medische en orthopedische hulpmiddelen

Mobiel Kwestie is de eerste speciaalzaak in West-Vlaanderen voor mobiliteitshulpmiddelen met service aan huis. Met dertig jaar ervaring als kinesist en bandagist helpt Mobiel Kwestie bij het creëren van vrijheid en mobiliteit voor senioren en mensen met een beperking.

Kinesist met liefde voor techniek

Kinesist met liefde voor techniek

Zaakvoerder en kinesist Marc De Muynck startte in ’84 een eigen kine-praktijk in Beerst, Diksmuide. Ruim achttien jaar lang begeleidde hij samen met zijn team duizenden mensen tijdens een vlotte revalidatie. Marc specialiseerde zich in de behandeling van kinderen met een hersenverlamming. Het was zijn introductie in de wereld van de hulpmiddelen.

Orthopedie op maat

Orthopedie op maat

Mobiliteitshulpmiddelen zijn een kruisbestuiving van techniek en geneeskunde. Precies die combinatie trok Marc aan. In die mate dat hij in 2002 zijn eigen praktijk stopzette om aan de slag te gaan bij Albatros, producent van orthopedisch maatwerk.

In 2005 werd Marc coördinator van de orthopedie-afdeling van Mariasteen. De afdeling groeide uit tot een succesvolle zelfstandige vennootschap onder de naam Orthotaal, waar Marc benoemd werd tot directeur. In 2007 werd Marc tevens erkend bandagist-rolstoelverstrekker.

Mobiel Kwestie: starter met ervaring

Mobiel Kwestie: starter met ervaring

In 2015 is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Zijn jarenlange ervaring en inzichten in mobiliteitshulpmiddelen zet Marc voortaan in om klanten rechtstreeks te helpen. Met zijn gespecialiseerde kennis en met service aan huis voor wie moeilijk mobiel is.

Marc is het gezicht van de zaak en beheert alle aspecten van het bedrijf. Van thuisbezoeken tot reparaties en het strikt opvolgen van uw dossier.