Service aan huis

Mobiel Kwestie wil je het leven zo makkelijk en mobiel mogelijk maken. Daarom bieden we altijd service aan huis en zijn we ook na kantooruren bereikbaar. Zo hoef jij je niet te verplaatsen, maar komt de oplossing voor meer vrijheid en mobiliteit naar jou toe. Zowel voor nieuwe hulpmiddelen als dringende herstellingen.

Geen verplaatsing nodig

Het houdt geen steek dat mensen die moeilijk mobiel zijn, zich moeten verplaatsen om mobiel te worden. Door de service aan huis van Mobiel Kwestie geniet je thuis en zonder moeite van gepaste hulp. Jij moet geen inspanning leveren, dat doen wij wel.

Ben je na ons bezoek en met nieuwe hulpmiddelen een pak mobieler? Kom eens langs in de zaak en demonstreer je herwonnen mobiliteit. Altijd welkom, de koffie staat al klaar!

Geen verplaatsing nodig

Testen in je thuissituatie

De keuze voor een dagelijks hulpmiddel – of dat nu een rolstoel, loophulp of thuiszorgmiddel is – is een belangrijke beslissing. Je wil elk toestel uitgebreid ontdekken, testen en proberen. Niet in een showroom, maar bij je thuis. Zo ervaar je de oplossing in je dagelijkse omgeving en merk je meteen of het ook voor jou de beste keuze is. Een demonstratie van Mobiel Kwestie bij je thuis is de beste manier om de beste hulp te kiezen.

Testen in je thuissituatie

Herstellingen aan huis

Mobiel Kwestie staat ook in voor herstellingen, zelfs als het hulpmiddel elders werd aangekocht! Kleine herstellingen voeren we graag uit bij je thuis om je snel verder te helpen. Zijn er grotere herstellingen nodig? Dan voorzien we, indien mogelijk, een vervangtoestel.
Sowieso maken we goede afspraken en komen we die na. Zo blijf je baas over je eigen agenda.

Herstellingen aan huis